S kom lahko ceratozaver živi?

Kazalo:

S kom lahko ceratozaver živi?
S kom lahko ceratozaver živi?
Anonim

Vedenje. Ceratosaurus je agresiven in požrešen plenilec, ki cilja predvsem na manjše rastlinojede živali, lahko pa se spopade tudi z večjimi rastlinojedimi, vključno s triceratopsom. Lahko se nastanijo sami, v parih ali v skupini treh. Prav tako jih je mogoče varno namestiti s skoraj vsi sauropodi, razen Nigersaurus.

Ali lahko Velociraptorji živijo s Ceratosaurusom?

Brez mesojedcev enake velikosti!

- Večina mesojedcev bo prenašala pripadnike svoje vrste (razen največjih), vendar ne združite jih z nobenimi mesojedimi svoje velikosti ali pa se bodo nenehno borili, dokler ne umrejo. Zato ne nameščajte Velociraptorja z Deinonychusom ali T-Rexa s Spinosaurusom ali Ceratosaurusom.

Ali lahko Ceratosaurus živi z drugimi dinozavri?

Nekaj primerov mesojedcev, ki delujejo skupaj, vključuje spajanje Velociraptorjev, Deinonychusov ali Dilophosaurus s T-Rexom, Metriacanthosaurusom ali Ceratosaurusom. S temi kombinacijami bodo vaši mesojedci srečno sobivali in se boste izognili, da bi morali očistiti krvavo kopel.

Kateri dinozavri lahko živijo s Proceratosaurusom?

Proceratosaurus je družaben dinozaver, ki ga je treba hraniti v majhnih skupinah. Kljub svoji majhnosti so nevarni za hadrozavre in druge poslušne rastlinojede živali in se bodo borili z drugimi majhnimi zveri. Lahko živijo skupaj z oklepnimi rastlinojedi in sauropodi.

Napade VelociraptorjiCeratosaurus?

Metriacantosaurus se bo boril proti večjim ali podobno velikim plenilcem, kot sta Ceratosaurus ali Suchomimus, zato je priporočljivo, da jih ne nastanite skupaj.

Priporočena: