Zakaj je chewie umrl?

Kazalo:

Zakaj je chewie umrl?
Zakaj je chewie umrl?
Anonim

Tam sta skupino srečala Kylo Ren in First Order, kar je povzročilo ujetost Chewieja. Rey je poskušala potegniti dol transportno ladjo, na kateri je bila Chewbacca, vendar jo je po nesreči uničila s strelo Sile. Ljubljeni Wookiee je veljal za mrtvega, dokler ni bilo razkrito, da je že na drugi ladji.

Kako je Chewbacca umrl?

Chewbacca je umrl leta 25 ABY, v prvem letu vojne Yuuzhan Vong, dal je svoje življenje med uničenjem Sernpidala, da bi rešil Anakina Sola.

Zakaj je Rey ubil Chewbacco?

The "Death" Of Chewbacca

Ideja, da bomo v novem filmu morda izgubili nekaj več, je bila vedno prisotna, vendar si nismo niti sanjali, da se bo izšlo tako, kot se je v filmu. … V pretegi vrvi s Kylom Renom so Reyna čustva prevladala nad njo in uporabila je Force Lightning, da je razstrelila ladjo, pri čemer je očitno ubila Chewbacco.

Ali Chewie umre ob vzponu Skywalkerja?

Chewie je umrl, a pravzaprav niPotem Rey pomotoma razstreli ladjo, s katero so ga odpeljali. Le da je bil Chewie dejansko na drugi, a enaki ladji, ker je "Vzpon Skywalkerja" želel potegniti neumno manipulativno napačno usmeritev.

Ali je Chewbacca jedla ljudi?

Ali Chewbacca poje ljudi? … Chewbacca ni prigriznil ljudi, da bi preživel. Novelizacija The Solo: A Star Wars Story avtorja Mur Laffertyja, ki je izšla 4. septembra, potrjuje, da Chewie tega ni razumel.obupan. Vau.

Priporočena: