Ali bi tywin usmrtil Tiriona?

Kazalo:

Ali bi tywin usmrtil Tiriona?
Ali bi tywin usmrtil Tiriona?
Anonim

Oberyn Martell je bil Tyrionov prvak, Gregor Glegane pa Cersei, prvak obtožnika. Ker je Oberyn umrl, je bil Tyrion obsojen na smrt, tako da tehnično, Tywin se ni osebno odločil ubiti Tyriona.

Bi Tywin dejansko usmrtil Tyriona?

Prvotno odgovorjeno: Ali bi Tywin res pustil, da Tyrion umre? Št. Ampak ne zato, ker mu je mar za Tyriona, ne. Vendar je javna usmrtitev njegovega sina za njegovo hišo precej zanemarljiva in vsi vemo, kako se Tywin počuti glede tega.

Ali je Tywinu sploh všeč Tyrion?

Tywin je sovražil Tyriona, vendar ga je spoštoval. Spoštoval je njegovo zvitost, inteligenco in politično bistrost. Zaradi dejstva, da je spoštoval Tyriona, ga je verjetno še bolj sovražil.

Kaj bi se zgodilo, če Tyrion ne bi ubil Tywina?

Tywin bi poskrbel, da bi bila Cersei ponovno poročena in odšla iz Kraljevega pristanka, da bi lahko iz Tommena oblikoval kralja Lannisterja. Prvotni odgovor: Kaj bi se zgodilo, če Tyrion ne bi ubil Tywina? Umrl bi od strupa, ki mu ga je Oberyn zdrsnil.

Bi Tywin ubil Joffreyja?

Ni možnosti, da bi Tywin ubil Joffreyja. Glede na to, kako zelo je preziral dejstvo, da je Tyrion njegov sin, se ga ni nikoli odrekel, niti kot otroka, tudi ko je Tywin teoretiziral, da bi lahko bil nezakonski. Ne bi ubil nekoga, ki 100 % prihaja iz Lannisterja.

Priporočena: